• v prometni nesreči?
 • pri delu oz. na delovnem mestu?
 • na javnem ali zasebnem prostoru?
 • z uporabo kupljenega izdelka?
 • ob trčenju z drugo fizično osebo?

V RS Zeus vam pomagamo do visoke denarne odškodnine!

Uspešnost postopka za izplačilo denarne odškodnine in višina odškodnine sta odvisni od vašega ravnanja takoj po nezgodi. Pokličite nas na telefonsko številko 0590 96 350 ali pišite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in svetovali vam bomo ali ste v vašem primeru upravičeni do denarne odškodnine ter kako postopati naprej.

Da bo vaš primer v zavarovalnih postopkih kar najbolje prikazan in zakonsko pravilno izpeljan, bomo za vas pripravili vso potrebno dokumentacijo in vas zastopali v postopku za izplačilo zavarovalne odškodnine.

Zastopamo vas tudi pri zahtevnih postopkih ali postopkih pri nestrinjanju z višino zavarovalne odškodnine.

Kdaj ste upravičeni do denarne odškodnine?

Prometna nesreča

Če ste bili poškodovani ali ste utrpeli materialno škodo v prometni nesreči kot voznik ali sopotnik avtomobila, kolesar ali pešec, ste upravičeni do denarne odškodnine. Tudi, če ste nesrečo povzročili vi in imate urejeno zavarovanje (nezgodno, AO+ ali kasko), ste upravičeni do zavarovalnine oz. poplačila škode.

Za vas bomo v celoti vodili postopek uveljavljanja odškodnine pri prometni nesreči. Navedeno vključuje:

 1. celostna obravnava in temeljita preučitev primera
 2. sestava odškodninskega zahtevka
 3. pogajanje z zavarovalnico o višini odškodnine
 4. sestava pritožb in urgenc
 5. izplačilo odškodnine na vaš tekoči račun

Plačani smo samo v primeru uspeha. V kolikor vam odškodnine ne uspemo zagotoviti za vas ne bodo nastali nikakršni stroški. Ob pridobitvi odškodnine vam bomo zaračunali 10% + DDV od temelja odškodnine.

Delo

Če ste se poškodovali ali ste utrpeli materialno škodo v prostorih delodajalca, na poti v ali iz dela oziroma na službeni poti, ste upravičeni do denarne odškodnine. Delodajalec mora poskrbeti za varnosti in zdravje pri delu. V kolikor ima vaš delodajalec sklenjeno zavarovanje civilne odgovornosti bo vam bo odškodnino izplačala zavarovalnica.

V RS Zeus vam bomo v celoti vodili postopek uveljavljanja odškodnine pri poškodbi na delovnem mestu. Navedeno vključuje:

 1. celostna obravnava in temeljita preučitev primera
 2. posvetovanje o možnostih in načinih uveljavljanja vaše odškodnine
 3. pomoč pri pripravi dokumentacije
 4. priprava in vložitev odškodninskega zahtevka
 5. izplačilo odškodnine na vaš tekoči račun

Na podlagi izkušenj ugotavljamo, da imajo poškodovanci in delodajalci pogosto napačne predstave in neupravičene strahove glede regresnega uveljavljanja stroškov zdravljenja zavarovalnice od delodajalca. Zavarovalnica je namreč upravičena do tovrstnega povračila samo v primeru naklepa ali hude malomarnosti delodajalca, kar pa je v praksi sila neobičajno.

Plačani smo samo v primeru uspeha. V kolikor vam odškodnine ne uspemo zagotoviti za vas ne bodo nastali nikakršni stroški. Ob pridobitvi odškodnine vam bomo zaračunali 10% + DDV od temelja odškodnine.

Če potrebujete več informacij, želite osebni sestanek ali pravni nasvet, nas pokličite na telefonsko številko 0590 96 350 ali pišite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

 0590 96 350

 064 253 600

 info@rs-zeus.si

ZASLEDOVALEC ZAKONODAJE

 

Skupaj se peljimo čez osnove

AKTUALNE INFORMACIJE

16.
Februar
2018

Kaj je službena pot in kaj napotitev (od 1. 1. 2018 dalje)

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je izdalo Informacijo o uporabi instituta napotitve na delo v tujino oziroma službene poti,
Beri naprej...

14.
Februar
2018

Novosti pri poročanju o najemnih poslih v letu 2018

Z uveljavitvijo novega Zakona o množičnem vrednotenju nepremičnin – ZMVN1 (Uradni list RS, št. 77/17) je prenehala obveznost neposrednega poročanja fizičnih oseb o
Beri naprej...

05.
Februar
2018

FURS po novem pristojen za sankcioniranje zaradi neizplačila plač

Finančna uprava RS (FURS) je z letom 2018, poleg Inšpektorata RS za delo, pristojna, da v okviru davčnega nadzora uvede postopek o prekršku zoper
Beri naprej...

30.
Januar
2018

Minimalna plača 2018

Minimalna plača za delo s polnim delovnim časom od 1. januarja 2018 znaša 842,79 evrov (bruto).

 

ZEUS


30.
Januar
2018

Furs gre z mobilnimi enotami nad neizplačevalce plač

Februarja bodo uslužbenci Fursa (tudi z vključitvijo mobilnih enot) izvajali obsežne aktivnosti nadzora delodajalcev, ki niso oddali REK obrazca v zvezi z izplačili
Beri naprej...

PODJETNIŠKE E-NOVICE